Home Features NASA-astronauter vil bli brukt til å forberede seg på en ekspedisjon til...

NASA-astronauter vil bli brukt til å forberede seg på en ekspedisjon til Mars

De skal bo isolert i 378 dager på en spesialutstyrt base i Texas med et areal på rundt 160 kvadratmeter. Det er skapt forhold der som etterligner situasjonen på overflaten av den røde planeten.

Texas-basen er delt inn i arbeids- og medisinske områder, det er også kjøkken, bad, soverom, treningsstudio, kommunikasjonssenter. I tillegg er basen utstyrt med en plattform som simulerer overflaten til Mars.

Astronauter vil følge en fast daglig rutine og delta i simulert vitenskapelig arbeid på Mars. Oppgavene deres vil også inkludere vedlikehold av basen. Sammen med dette vil det bli gjennomført en studie av den fysiologiske og psykologiske tilstanden til deltakerne i eksperimentet. Dette vil tillate oss å se de mulige vanskelighetene som astronauter kan møte under oppholdet på Mars, og forbedre treningsprogrammet for medlemmer av romekspedisjonen.

Chrishttps://chrisc.no
Chris er drivkraften bak CHRISC.NO. Med en urokkelig lidenskap for journalistikk og et øye for fengslende historier, leder Chris teamet med en nyskapende visjon og et urokkelig engasjement for journalistisk integritet.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here